آیا رابطه ای بین مصرف برگ سنا و یبوست وجود دارد؟
آیا رابطه ای بین مصرف برگ سنا و یبوست وجود دارد؟ در سایت جسارت
,برگ سنا و یبوست , برگ سنا یبوست , برگ سنا برای یبوست , برگ سنا و درمان یبوست , برگ سنا برا یبوست , برگ سنا برای یبوست کودکان , برگ سنا و یبوست کودکان , برگ سنا برای درمان یبوست , برگ سنا برای رفع یبوست , تاثیر برگ سنا بر یبوست , خواص برگ سنا برای یبوست
آیا رابطه ای بین مصرف برگ سنا و یبوست وجود دارد؟
در این مطلب از سایت جسارت به خواص برگ سنا و یبوست می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.“سنا” گیاهی است که بیشتر به شکل بوته ای می باشد و از برگ آن استفاده می شود. جنس گیاه به نام Cassia می باشد و از خانواده ی نخود است.از بیشتر گونههای آن جهت درمان یبوست استفاده می کنند. برگ همه ی گونهها به خاطر وجود ترکیباتی به نام”انتراکینونها” تلخ می باشد.با وجودی که گونه ای از سنا در جنوب ایران و در حوالی خلیج فارس می روید، ولی به دلیل نیاز زیاد به این گیاه، عمده ی آن وارداتی است.گرچه گونه ی ایرانی و نوع وارداتی از نظر گیاهشناسی با هم متفاوت می باشند، ولی از نظر خواص ضد یبوست مشابه هستند.
مصرف برگ سنا و یبوست
دمنوش سنا یا دمنوش برگ سنا برای سلامتی فواید زیادی دارد. یکی از مهمترین فواید دمنوش سنا یا کلا گیاه سنا درمان یبوست است.شما میتوانید به روشهای مختلف از خواص سنا استفاده کنید. مثلا برگهای آن را در آبجوش دم کنید یا اینکه پودر سنا را در ماست ریخته و میل کنید. فقط توجه کنید که در مصرف آن نباید زیاده روی کنید. چون ممکن است برعکس باعث اسهال شما شود.برگ سنا را میبرگ سنا را می توان همانند چای معمولی دم کرد. لازم به ذکر است، سنا را 10 دقیقه بیشتر دم نکنید و به جوش هم نرسد. میزان مصرف روزانه برگ گیاه سنا برای افراد بزرگسال، بین نیم تا یک گرم است. بهترین زمان مصرف شب هنگام است و می توان این دمنوش تلخ را با نبات یا عسل شیرین کرد، ولی تلخی آن کاملاً از بین نمی رود. در مصرف سنا نباید زیاده روی کرد،چرا که ممکن است باعث اسهال شدید گردد. همچنین نباید از سنا به طور ممتد و طولانی استفاده کرد، چون باعث تنبلی روده میگردد. بهتر است پس از دو هفته استفاده، یک یا دو هفته مصرف آن را قطع کنید.
آیا رابطه ای بین مصرف برگ سنا و یبوست وجود دارد؟
خواص برگ سنا و یبوست
گیاه سنا به عنوان مسهل و ملین و تصفیه کننده حون است .
اثرش بیشتر بر روی روده بزرگ است و حالت انقباضی (حرکات دودی) روده بزرگ را تحریک و تقویت می کند و به تخلیه ان کمک می کند .
ویژگی گیاه سنا این است که مستقیما و بدون واسطه دستگاه گوارش را تحریک نمی کند بلکه آن را به تجدید فعالیت انداخته و تخلیه روده را آسان تر می کند .
سنا نباید در افراد کمتر از ده سال مصرف شود .این گیاه اثر مسهلی نسبتا قوی داشته و برای تخلیه روده در اعمال جراحی و یا عکسبرداری از روده ها استفاده می شود.
بهتر است سنا از فرآورده های صنعتی آن که به شکل قرص است مصرف شود اما نیم تا یک گرم از برگ سنا به صورت دم کرده یا
جوشانده با یک لیوان آب در روز نیز می تواند استفاده شود که محلول تهیه شده بسیار تلخ است.
آیا رابطه ای بین مصرف برگ سنا و یبوست وجود دارد؟