سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سایت پزشکی

کاربرد و طبع جوز هندی و خواص آن برای لاغری و بارداری

کاربرد و طبع جوز هندی و خواص آن برای لاغری و بارداری در سایت جسارت

طبع جوز هندی,کاربرد جوز هندی,موارد کاربرد جوز هندی,کاربرد روغن جوز هندی,کاربردهای جوز هندی,کاربرد ادویه جوز هندی,خواص و کاربرد جوز هندی,موارد مصرف جوز هندی,موارد استفاده جوز هندی,موارد مصرف جوز هندی در غذا,موارد استفاده جوز هندی,موارد مصرف جوز هندی,موارد استفاده از جوز هندی در غذا,موارد استفاده ی جوز هندی,موارد استفاده ریشه جوز هندی,موارد استفاده ادویه جوز هندی,خواص روغن جوز هندی,خواص روغن جوز هندی برای مو,جوز هندی و خواص آن

کاربرد و طبع جوز هندی و خواص آن برای لاغری و بارداری

طبع جوز هندی , کاربرد جوز هندی , موارد کاربرد جوز هندی , کاربرد روغن جوز هندی

در این مطلب از سایت جسارت به کاربرد و طبع جوز هندی و خواص آن برای لاغری و بارداری می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد .

جوز هندى بسیار لطیف و ملین طبع و محلل، مانع تخمه و مقوى اعضاء رئیسه خصوصا دماغ، مقوى حواس ناشتا جهت سهولت بریان کرده آن را با پوست جهت سرفه، خوردن جوز هندی مانع کرم معده است، جهت رفع مصرف سموم استفاده مى‏شود، روغن جوز هندی با عسل بر بدن مفلوج یا صاحبان اوجاع مفاصل بارده و حمیات بارده بلغمیه بمالند مفید است جهت منع تولید شپش و جهت قروح خبیثه مفید است. همچنین پوست جوز هندی مرهم تحلیل اورام، ضماد آن جهت بواسیر و امراض مقعد به غایت مؤثر است. قطور جوز هندی که برگ آن را کرم نموده جهت اخراج چرک گوش و خواص دیگر جوز هندی ، مقى بلغم و مسهل و جهت امراض بارده دماغى و عصبى مانند فلج، لقوه و سرفه، ضیق‏ النفس، نفخ شکم و جذام مفید مى‏باشد.

طبع جوز هندی

میوه درخت جوز بویا به طور کلی از دو نوع ثمر که از نظر طبی و خواص دارویی مورد توجه می باشند تشکیل شده است ،یکی مغز هسته که به فرانسوی موسکاد و به انگلیسی نات مگ گفته می شود و دیگری جدار نازک خشبی توری خارجی هسته که در اصطلاح طب سنتی «بسباسه» و به فرانسوی ماسی و به انگلیسی میس نامیده می شود. درخت جز بویا درختی است دو پایه به ارتفاع 20 تا 10 متر،زیبا،همیشه سبز ،با شاخه های پراکنده .پوست تنه آن خاکستری تیره ،گلهای آن زنگولهای شکل کوچک زرد است .برگهای آن بیضی،نوک تیز،موجدار،چرمی سبزبراق شبیه برگهای نارنج یا برگهای غار گیلاسی یا برگهایRhododendron،نظیر برگهای گل صد تومانی(R.ferruginosum) ،طول برگها در حدود 10 ساتنی متر ،رنگ سطح فوقانی آن سبز تیره و رنگ سطح تحتانی آن سبز کمرنگ است.میوه آن که معمولا در حدود شش ماه پس از ظهور گلها می رسد

در کتب سنتى به نام “جوز هندى” و نارجیل و گوز هندى و رانج نام برده شده، خواص جوز هندی، مسهل خوردن آن براى اخراج اقسام کرم معده و روده و کرم کدو مفید است و براى تقویت هاضمه نیز نافع است. براى تقویت فهم، حافظه و تولید چربى کلیه، رفع درد مثانه، تحلیل باد و گاز، اخراج کرم روده، حرارت غریزى را افزایش مى‏دهد. مواد سرد بلغمى و سوداوى را دفع مى‏کند ضماد آن براى معالجه بیماریهاى آمیزشى درست مى‏کنند دم کرده آن براى اسهال خونى استفاده مى‏شود. در کره جوز هندى را در طب براى مالش عضو بیمارى مخصوصا در تسکین درد روماتیسم استعمال مى‏کنند.

کاربرد جوز هندی

شبیه زرد آلو به رنگ زرد لیمویی تا قهوه ای روشن ووقتی که کاملا رسید معمولا از وسط ترک می خورد.و از شکاف ترک آن جدار خشبی شفاف و درخشان و مخملی توری شکل ناصاف هسته که همان بسباسه یامیس است دیده می شود.این جدار ،یک عدد هسته قهوهای رنگ روغنی را که هامن جوز بویا می باشد دربر گرفته است .هسته تخم مرغی شکل و معطر گیاه یا نات مگ در حدود 4 سانتی متر طول و 1 تا 5/1 سانتی متر عرض دارد و قشر خارجی بسیار معطر وشکننده آن یعنی بسباسه یا میس در حدود 2 تا 1 میلی متر ضخامت دارد و وقتی خشک شد به رنگ زرد قهوه ای در می آید. طبع جوز هندى : طبیعت جوز هندی گرم است . طریقه مصرف جوز هندى :  پودر آن در تهیه ادویه‌ ترکیبی یا به تنهایی در غذاها استفاده کنید .

کاربرد و طبع جوز هندی و خواص آن برای لاغری و بارداری

طبع جوز هندی , کاربرد جوز هندی , موارد کاربرد جوز هندی , کاربرد روغن جوز هندی

منشا جوز هندی از از شرق اندونزی و شرق هند در جزایر ملوک است و در آن مناطق یکی از پایــــه های اقتصاد به شمار می رود. از جوز هندی در این مناطق به صورت خشک شده و بیشتر برای چاشنی غذا استفاده می شود. در واقع باید گفت پوسته ی خشک شده ی اطراف دانه در جوز هندی لذیذترین چاشنی برای غذا به کار می رود که البته مقادیر زیاد آن موجب ایجاد حالت رخوت و سستی و سپس اعتیاد به ماده ی آلکالوئیدی آن می شود.