خواص درمانی کاکائو در طب سنتی و کنترل فشار خون
خواص درمانی کاکائو در طب سنتی و کنترل فشار خون در سایت جسارت
کاکائو در طب سنتی,کاکائو طب سنتی,خواص کاکائو در طب سنتی,مضرات کاکائو در طب سنتی,شیر کاکائو در طب سنتی,پودر کاکائو در طب سنتی,کاکائو و طب سنتی,شیر کاکائو طب سنتی,خواص کاکائو طب سنتی,مضرات کاکائو طب سنتی,کاکائو از نظر طب سنتی,خواص شکلات تلخ در طب سنتی,خواص کاکائو از نظر طب سنتی,کاکائو و فشار خون,رابطه کاکائو و فشار خون,کاکائو فشار خون,کاکائو برای فشار خون,اثر کاکائو بر فشار خون,خواص کاکائو برای فشار خون,تاثیر کاکائو در فشار خون
خواص درمانی کاکائو در طب سنتی و کنترل فشار خون
در این مطلب از سایت جسارت به خواص در مانی کاکائو در طب سنتی و کنترل فشار خون می پردازیم . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد
از نظر خاستگاه قهوه، معروف است که درخت قهوه بومى حبشه و از آن دیار برخاسته است. گفته مى شود که شهرت و خواص قهوه مرهون چوپانى است که در حبشه در حین چراندن گوسفندانش، روزى مشاهده مى نماید که گوسفندان پس از خوردن دانه هاى میوه قهوه فعالیت و نشاط خاصى یافته اند؛ و انتشار داستان مشاهدات این چوپان سرآغاز شهرت خواص دانه هاى قهوه شده است.
کاکائو در طب سنتی
هنگامی که اسپانیایی ها وارد مکزیک شدند از اندیشه رشد پول شگفت زده گردیدند. دانه های کاکائو به اروپا، آفریقا و سپس فیلیپین برده شد. کاکائو در گذشته شیک و مد روز بوده و توسط طبقات مرفه استفاده می شد. فرانسوی ها با هدف تسلط و سلطه بر این صنعت به بهبود طعم و مزه آن افزودند. آن گاه آن را به انگلستان معرفی نمودند. کاکائو به لحاظ فوایدش برای سلامت بدن بسیار با ارزش و گران بها بود. هندی ها متوجه رشد کاکائو در فیلیپین شده و تخم آن را با خود به جاکارتا بردند. اولین کاشت توسط آفت های قارچی پژمرده و خشک شد که آن ها دست به کشت دوباره زدند. هلندی ها بسیار اشتیاق داشتند کاکائو را با هزینه کمتر به اروپا ببرند.برای این کار به توسعه طرز تهیه و روند آن پرداختند که به آن کاکائو هلندی می گویند. در مرحله تخمیر تولیدات است که جابجایی کاهش میزان اسیدی با یک عامل قلیایی اتفاق می افتد. امروزه این عمل بیشتر با جوش شیرین انجام می شود.
خواص درمانی کاکائو در طب سنتی و کنترل فشار خون
همچنین گویند سبب اطلاع بر آن آنست که، شیخ ابوالحسن شاولى رحمه الله تعالى که در کوهستان یمن صومعه داشت، و مریدان او به سبب کثرت شب بیدارى و ریاضات کسل و مانده مىشدند، بعضی از مریدان اتفاقاً ثمر آن را یافته خوردند رفع کسل و ماندگى ایشان شد؛ و این را به دیگران گفتند ایشان نیز خوردند و نفع یافتند. لذا به پیر خود گفتند و او حکم نمود که در آب جوش داده آب آن را بیاشامند؛ پس چون این میوه را در آب جوش داده آب آن را مى آشامیدند باعث رفع کلال و ملال ایشان مى شد. پس رفته رفته شهرت تمام یافت و تجار در کل بلاد بردند و منتشر ساختند.