در مورد مصرف و مضرات چای سیاه و مانده در طب سنتی
مضرات چای ,مضرات چای سیاه,مضرات چایی,مضرات چای سیاه در طب سنتی,مضرات چای سیاه پررنگ,مضرات چای سیاه مانده,مضرات چای سیاه چیست,مضرات چای سیاه بر پوست,مضرات چای سیاه و سبز,مضرات چای سیاه برای بدن,مضرات چای سیاه برای کودکان,مضرات چای سیاه برای پوست,عوارض چای زنجبیل,خواص و مضرات چای زنجبیل,فواید و مضرات چای زنجبیل,مضرات چایی مانده,مضرات چایی ساز,مضرات چایی ترش,مضرات چایی مونده,مضرات چایی پررنگ,مضرات چایی خوردن,مضرات چایی برای کودکان
پلی فنل موجود در چای سیاه با غیر فعال کردن آنزیمهای باکتریهای دهانی, موجب عدم فعالیت آنها شده و در نتیجه پلاکهای دندانی غیر فعال شده و از پوسیدگی دندانها پیشگیری میشود.بوته چای جزو معدود گیاهانی است که به دلیل وجود سموم فراوان در بافت آن، در طبیعت هیچ آفت جدی به جز انسان ندارد! مزارع این گیاه نیاز به سمپاشی ندارند و هیچ چرنده، پرنده، حشره و … به آن نزدیک نمی شود. اگر در بین علوفه چهارپایان (هر نوع که باشند) حتی کمی برگ چای باشد، حیوان به محض جویدن آنها را از دهانش بیرون می ریزد!
مضرات چای
چای سیاه یکی از نوشیدنی های داغ محبوب در سراسر جهان می باشد. این نوشیدنی دارای ارزش و اهمیت خاصی است و ایرانی ها معمولا بعد از مصرف غذا از این نوشیدنی استفاده می کنند. در این مقاله از سایت جسازت به فواید و مضرات چای سیاه پرداخته ایم. توصیه ما این است که حتما این بخش را مطالعه کنید . چای سیاه به عنوان نوشیدنی پیش غذا، پس غذا و در وعده صبحانه مصرف میشود و میتوان گفت که بعد از آب یکی از ارزانترین و پرطرفدارترین نوشیدنیها در دنیا محسوب میشود که میتواند فواید و مضراتی داشته باشد . چای با دم کردن برگها، جوانهها یا شاخههای فرآوری شده بوته چای به مدت چند دقیقه درآب داغ درست میشود. فرآوری آن میتواند شامل اکسیداسیون، حرارت دهی، خشکسازی و افزودن گیاهان، گلها، چاشنیها و میوههای دیگر به آن باشد. چای یک منبع طبیعی از کافئین، تئوفیلین، تیانین و آنتی اکسیدانها است، اما تقریباً بدون چربی، کربوهیدراتها، یا پروتئین آن دارای طعمی مطلوب است که کمی تلخ و گس میباشد.
نوشیدن چای به بیماران قلبی توصیه میشود. چای از ایجاد لختههای خطرناک خون که به حملات قلبی و سکته منجر میشود پیشگیری میکند.
مضرات چای سیاه
چای سیاه چیست؟ چای به 4 دسته تقسیم میشود: تخمیری (چای سیاه) تخمیرنشده (چای سبز) نیمه تخمیری (چای اولانگ و پوچونگ) چای سفید چای سیاه در بیشتر نقاط جنوب آسیا (هند، سریلانکا، بنگلادش، پاکستان و غیره)، و نیز درقرن اخیر دربسیاری از کشورهای آفریقائی از جمله کنیا، بروندی، روآندا، مالاوی و زیمبابوه متداول بودهاست. چینیها آن را «چای سرخ» مینامند زیرا رنگ مایع دم کرده آن سرخ است . غربیها هم آن را «چای سیاه» میگویند چون برگهای چایی که معمولاً دم میکنند به رنگ مشکی است . چای سیاه در طبقهبندی دیگر به عنوان چای «ناب» یا CTC (خرد، پخش و به هم پیچیده، روش تولیدی که درسال1932ابداع شدهاست) مطرح میشود. چایهای سیاه غیر مخلوط نیز از طریق مکان، زمان و فصل (اول، دوم، یا پاییز) تولید خود شناخته میشوند.