کاشت به لیمو
کاشت به لیمو ،کاشت به لیمو در گلخانه،کاشت به لیمو در خانه،کاشت به لیمو در گلدان،کاشت به لیمو در فارس،کاشت به لیمو Pdf،کاشت به لیمو در منزل،کشت به لیمو،کشت به لیمو در گلخانه،روش کاشت به لیمو،پرورش به لیمو در گلخانه،کشت به لیمو در استان گلستان،کشت گیاه به لیمو،روش کشت به لیمو،کاشت گیاه به لیمو،طریقه کاشت به لیمو،روش کاشت گیاه به لیمو،نحوه کاشت به لیمو،زمان کاشت به لیمو،چگونگی کاشت به لیمو،آموزش کاشت به لیمو،روش پرورش به لیمو،روش کاشت درخت به لیمو
طریقه و روش و آموزش کاشت به لیمو در گلخانه خانه گلدان در سایت جسارت.در این مطلب از سایت جسارت سعی کرئه ایم که به آموزش و روش کاشت به لیمو در خانه و گلخانه و گلدان بپردازیم.اگر شما هم دوست دارید که با روش کاشت به لیمو آشنا شوید این مطلب می تواند کمک شایانی به شما کند
کاشت به لیمو
به لیمو به عنوان یک گیاه دارویی- معطر و زینتی کشت میشود. نیاز اصلی غذایی 200-150 کیلوگرم کود ازته، 300-250 کیلوگرم کود فسفر و 100-80 کیلوگرم در هکتار کود پتاس میباشد که کودها را قبل از کشت به خاک افزوده و شخم میزنیم. فواصل کشت در اسلونی با بهترین مواد موثره cm 40*40 توجیه شده است که در هر 100 متر مربع میتوان 8/11 کیلوگرم برگ خشک و 3/119 میلی لیتر اسانس به دست آورد که با این فواصل حدود 62500 قلمه نیاز میباشد. اما در کشت مکانیزه و استفاده از حداقل ادوات کشاورزی و تحقیقات دیگر فواصل کشت 120-50*80-40 در نظر گرفته اند که قلمه مورد نیاز حدود 17000 تا 31500 قلمه است. سیستم آبیاری را بصورت فارو، قطره نیمه متحرک انجام داد.
داشت به لیمو
نیاز آبی این گیاه با توجه به فاکتورهای نیاز آبی بین 5-10 روز اعلام کرده اند. به لیمو به غرقابی شدن نسبتا حساس ا ست. بیماری خاصی برایش گزارش نشده است ولی دوآفت کنه هنگام نگهداری در گلخانه گزارش شده است. در پاییز بعد از برگ ریزان بهتر است گیاه از 10 تا 15 سانتی متر طوقه، هرس شود. در زمستانهای سرد برای جلوگیری از سرما زدن ریشه و گیاه بایستی روی اندام گیاهی را با برگ و کاه و کلش کاملا بپوشانیم.اگر گیاه دچار سرمازدگی شد، با آبیاری و کوددهی مناسب و به موقع میتوان امیدوار به جوانه زنی تاخیری گیاه بود.
بیشتر بخوانید :
کاشت گل نرگس
برگ بو مرغ
خواص برگ سنا و گل محمدی
قهوه سبز و فواید آن
برداشت به لیمو در گلدان
برداشت گیاه را در سال میتوان 2 تا 3 بار انجام داد. در ماههای خرداد، مرداد و مهر که تعداد دفعات برداشت با توجه به شرایط تغییر میکند. بیشترین مواد معطر گیاه در زمان گلدهی است و برداشت از برگهای بالایی بهتر است صورت گیرد. برگها را باید در هوای آفتابی که بیشترین اسانس و عدم وجود شبنم است، برداشت نمود. برگها در هنگام جمع آوری نباید پاره شود. برگها را برای نگهداری در انبار بایستی حداکثر در دمای 35 درجه سانتیگراد خشک کرد. در هر 100 گرم برگ خشک از 81/0 تا 19/1 میلی متر اسانس بدست آمده بود. عملکرد برگ خشک در هکتار برابر 1200 کیلوگرم است. به علت هرس کلی گیاه، میتوان به خوبی گیاه را تا 8 و 9 سالگی برداشت اقتصادی نمود، البته تحقیقی در دست نیست. از هر 100 کیلوگرم برگ خشک به مقدار معادل 510 گرم اسانس بدست می آید.
کاشت به لیمو باید در چه شرایطی رخ دهد
1-حداقل دما در زمستان 4- درجه و حداکثر40 درجه در تابستان
2-آب و هوای معتدل و گرمسیری
3-سی تا سی و پنج قلمه یا نهال برای هر یک هکتار
4-استفاده از نوار تیپ(قطره ای)برای کاشت این گیاه
5-استفاده نکردن از سموم برای از بین بردن علف های هرز
6-فاصله هر نهال برای کاشت 40 سانت و فاصله بین مرزها 70 سانت
7-زمان آبیاری بهتر است هر 2 روز یک بار باشد(حداقل 2 روز حداکثر5 روز)
8-زمان کاشت:15 اسفند تا 20 فروردین
9-قیمت هر عدد قلمه یا نهال در سال 1394 (400تا500) تومان به فروش می رسید.
10-برای هر 1 هکتار 8تا15 نفر کارگر خانم جهت پرکنی محصول نیاز می باشد.
11-محصول بعد از پرکنی در خشک کن(محلی که آفتاب به آن نرسد)خشک می شود.
12-برای هر 1 هکتار 50تا 70 متر خشک کن لازم می باشد
13-برای 1 هکتار یک کارگر جهت آبیاری زمین نیاز می باشد.
14-نحوه کاشت تا برداشت در سی دی آموزشی شرکت موجود می باشد.
15-استفاده ازنایلون های مخصوص جهت جلوگیری از رشد علف های هرزبین مرزها